Met de e-bike langs de Loire

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

De glorieuze Loire

<div style="text-align: justify;">De abdij van Fontevraud, Unesco Werelderfgoed, is de best bewaarde verzameling klooster-gebouwen ter wereld. Met als uitvalsbasis het uitstekende Fontevraud L’Hôtel, op het domein van de abdij, is de Loire nooit veraf. Deze legendarische rivier ontdekken, is het doel van dit pakket.</div>
De abdij van Fontevraud, Unesco Werelderfgoed, is de best bewaarde verzameling klooster-gebouwen ter wereld. Met als uitvalsbasis het uitstekende Fontevraud L’Hôtel, op het domein van de abdij, is de Loire nooit veraf. Deze legendarische rivier ontdekken, is het doel van dit pakket.

Op pad met de e-bike

Je start de verkenning van de langste rivier van Frankrijk met een e-bike voor een idyllische dagtocht vol cultuur en geschiedenis, typische dorpjes, tuinen, imposante kastelen, glooiende wijngaarden en onvergetelijke panorama's. 
<div style="text-align: justify;">Je start de verkenning van de langste rivier van Frankrijk met een e-bike voor een idyllische dagtocht vol cultuur en geschiedenis, typische dorpjes, tuinen, imposante kastelen, glooiende wijngaarden en onvergetelijke panorama's. </div>

De Vallei der Koningen

<div style="text-align: justify;">De volgende dag wordt u verwacht in de 'Vallei der Koningen' met een bezoek aan het kasteel van Chenonceau, een meesterwerk van de Franse renaissance. Als ultieme afsluiter die dag staat eveneens een bezoek aan een wijndomein op het programma met natuurlijk een degustatie. Tot slot rondt u dit arrangement af met een verfijnd gastronomisch diner.</div>
De volgende dag wordt u verwacht in de 'Vallei der Koningen' met een bezoek aan het kasteel van Chenonceau, een meesterwerk van de Franse renaissance. Als ultieme afsluiter die dag staat eveneens een bezoek aan een wijndomein op het programma met natuurlijk een degustatie. Tot slot rondt u dit arrangement af met een verfijnd gastronomisch diner.

Fontevraud L’Hôtel

Een stijlvol ingericht hotel, pal in het centrum van het pittoreske dorpje Fontevraud-l'Abbaye, waar het accent ligt op kwaliteit en een gepersonaliseerde service. Alle kamers zijn eco ingericht in een warme hedendaagse stijl met de meest recente technologie. Ze kijken uit op de tuinen en zijn voorzien van speciaal voor dit hotel ontworpen eco matrassen (Biosense), tapijt, gratis wifi en safe, iPad, verwarming, flesje water van eigen bron en een badkamer met douche + wc, haardroger en eigen doucheproducten.  In het gastronomisch restaurant (1* Michelin) kan je genieten van verfijnde en natuurlijke gerechten, bereid met dagverse regionale producten waarbij de meeste ingrediënten gehaald worden uit de eigen groenten- en kruidentuin.
<div style="text-align: justify;">Een stijlvol ingericht hotel, pal in het centrum van het pittoreske dorpje Fontevraud-l'Abbaye, waar het accent ligt op kwaliteit en een gepersonaliseerde service. Alle kamers zijn eco ingericht in een warme hedendaagse stijl met de meest recente technologie. Ze kijken uit op de tuinen en zijn voorzien van speciaal voor dit hotel ontworpen eco matrassen (Biosense), tapijt, gratis wifi en safe, iPad, verwarming, flesje water van eigen bron en een badkamer met douche + wc, haardroger en eigen doucheproducten.  In het gastronomisch restaurant (1* Michelin) kan je genieten van verfijnde en natuurlijke gerechten, bereid met dagverse regionale producten waarbij de meeste ingrediënten gehaald worden uit de eigen groenten- en kruidentuin.</div>

Meer informatie?

Je Selectair-reisagent helpt je graag met het plannen van deze reis, al dan niet om combinatie met nog een ander pakket. 

Caractère
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

540

Prijs per persoon
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Volledige dag met e-bike langs de Loire (niet begeleid)
  • Bezoek aan het kasteel van Chenonceau, met audiogids
  • Bezoek en degustatie in een wijndomein in Vouvray
  • Gastronomisch 4-gangen diner in Fontevraud L’Hôtel
  • 3 nachten kamer + ontbijt in Fontevraud L'Hôtel
 
  • Verlengbaar in Fontevraud L’Hôtel of een ander Caractère-hotel
  • Combineerbaar met beleefreis ‘De Koninklijke Loire', 'De Loire Atlantique', 'Gastronomisch Frankrijk' of 'Zuid Bretagne' van dezelfde touroperator. Meer informatie hierover bij je Selectair-reisagent. 
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.